Financiële dienstverlening op professionele basis.

starten eenmanszaak

U gaat een zaak starten?

U wilt een eenmanszaak starten, maar weet niet zo goed wat hier eigenlijk allemaal bij komt kijken? Geen zorgen, Wij staat voor u klaar om een gedegen ondersteuning te bieden waarmee u een vliegende start kunt maken en daadwerkelijk succesvol kunt worden.

Hoe? Vraag een vrijblijvende kennismaking aan of lees hier verder over wat allemaal u nodig hebt voor een goede start.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

starten eenmanszaak

Het bedrijfsplan

Ieder bedrijf begint met een bedrijfsplan. Hierin staan uitgebreid alle details van uw onderneming beschreven. Hierbij moet u niet alleen denken aan de huidige stand van zaken, maar ook de gewenste groei en financiële onderbouwing.

Het is de basis van uw bedrijf waarmee u jarenlang vooruit kunt om uit te bouwen en uw doelstellingen kunt behalen. Wij weet dankzij jarenlange ervaring hoe een bedrijfsplan realistisch, efficiënt en effectief opgezet kan worden.

De administratie

Als ondernemer krijgt u met veel administratie te maken. U moet bijvoorbeeld bijhouden waar het geld vandaan komt en waar het heen gaat, hoe uw netwerk eruitziet, welke marketingstrategieën u hanteert, enzovoort. Het bijhouden hiervan kost veel tijd en dus geld. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen, zodat u bezig kunt met datgene wat u passie heeft: uw onderneming.

Facturering

Facturering is een ander onderdeel waar u als zelfstandige veel mee te maken zult krijgen. U wilt uw klanten professioneel benaderen en uw financiële boekhouding zo efficiënt mogelijk houden.

Niets is vervelender dan allerlei slingerende bonnetjes en klanten die niet betalen. Door ons in te schakelen weet u zeker dat uw facturering professioneel gebeurd en hebt u er geen omkijken naar.

De belastingdienst

Wij staat ook voor u klaar om u te helpen met alle ingewikkelde zaken van de belastingdienst. Het is namelijk nogal een gepuzzel, zeker in het begin, om alles goed op orde te krijgen.

Daarnaast hebt u als startende ondernemer recht op mooie belastingvoordelen en het zou zonde zijn als u deze net misloopt. Hiermee kunt u veel geld besparen op de lange termijn.

Salarisadministratie

Ook al hebt u maar één medewerker, er zal salaris moeten worden betaald. Hier hoort vervolgens weer een aparte salarisadministratie bij. Onder andere de belastingdienst is er erg op gericht dat u de juiste gegevens op de juiste manier verwerkt. Schakel daarom ons in om u hierbij op een efficiënte manier te helpen en uw salarisadministratie meteen goed te verwerken.

Laat het werk uit handen nemen door ons

Zoals u kunt zien komt er veel kijken bij een eenmanszaak starten. Bespaar uzelf een hoop tijd en moeite door meteen goed te beginnen en u te laten ondersteunen door ons. Zo weet u zeker dat de basis goed in elkaar zit. Vraag een vrijblijvende kennismaking aan en ontdek de meerwaarde van echte kwaliteit.

Hendrx All Rights Reserved © 2016