Financiële dienstverlening op professionele basis.

startende ondernemer

U bent een startende ondernemer?

Financiële dienstverlening op professionele basis is voor een startende ondernemer een uitkomst. Als startende ondernemer komt er namelijk veel bij kijken om uw bedrijf succesvol van de grond te krijgen. De financiële administratie uitbesteden geeft u als startende ondernemer de mogelijkheid de focus volledig op uw bedrijf te richten.

Zo heeft u geen omkijken naar het opzetten van een boekhouding. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de gehele financiële administratie uit te besteden, zodat ook alle belastingaangiftes volledig verzorgd worden. In dat kader zijn wij graag uw partner.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

startende ondernemer

Financiële dienstverlening door ons
Wij richt zich als administratiekantoor met financiële dienstverlening voornamelijk op de startende ondernemer, kleine ondernemer, zzp-er en kleine BV. Op het gebied van financiële dienstverlening is er een onderscheid te maken tussen verschillende onderdelen.

Naast de financiële administratie en het verzorgen van de belastingaangiftes, kunt u ons eveneens inschakelen voor het bijhouden van de loon- en salarisadministratie. Voor het bijhouden van de salarisadministratie geldt dat u al vanaf één medewerker gebruik kunt maken van de financiële dienstverlening.

Voordelen uitbesteden administratie en boekhouding
Als u ervoor kiest om de financiële dienstverlening als startende ondernemer uit te besteden aan ons dan profiteert u altijd van meerdere voordelen. U hoeft zich namelijk in de eerste plaats niet te verdiepen in de wijze waarop een boekhouding wordt opgezet en moet worden bijgehouden. Dat is eveneens van toepassing op de regelgeving omtrent het doen van belastingaangiftes, zoals de periodieke btw-aangifte en de jaarlijkse belastingaangifte.

Bovendien is het zo dat de meeste ondernemers of deze nu starters zijn of al langer actief de administratie niet als de meest favoriete klus beschouwen. Het schiet er dan ook vaak bij in met alle gevolgen van dien. De Belastingdienst stelt namelijk bepaalde eisen aan de bedrijfsadministratie die dan ook goed ingericht dient te zijn en bijgehouden moet worden. Een ander voordeel dat altijd van toepassing is bij de uitbesteding van de financiële administratie is dat u tijd bespaart. Bij ons bent u verzekerd van een professionele financiële dienstverlening en kunt u uw tijd volledig aan uw bedrijf besteden.

Wist u dat wij naast een uitgebreide financiële dienstverlening startende ondernemers ook op weg helpt met alles wat erbij komt kijken als er een nieuw bedrijf gestart wordt? Van bedrijfsplan tot administratie en van facturen tot de inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
U kunt altijd van de gelegenheid gebruikmaken om vrijblijvend contact op te nemen als u op zoek bent naar een administratiekantoor dat financiële dienstverlening biedt. Wij zijn er voor u. U kunt telefonisch contact opnemen via 015 285 25 10 of via 06 348 594 93 om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of een email sturen naar info@hendrx.nl voor meer informatie.

Hendrx All Rights Reserved © 2016